tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hääpöydät

Muutama kuva aiemmin postailemista paikkakorttipidikkeistä...


Kiitos kuvista Noora M.! :)


Vierasvara

Terveiset opiskelijakavereilleni! Lupaan, että tästä lähtien on aina kakkua pöydässä! Tosin hammaslääkärikäyntejä en korvaa... ;)
Betonilla on tänä kesänä tullut täytettyä niin silikonimuffinivuokia, vateja, ämpäreitä kuin kakkuvuokiakin. Yksi säkki odottaa vielä käyttöä... 






Joku saattaa nyt ihmetellä mihin ihmeseen moisia mönttejä oikein tarvitsen. No sitten joskus kun mulla on se iso omakotitalo ja hienosti hoidettu puutarha jossa pidän puutarhajuhlia yhtenään, niin tietenkin sen pitkän ja ison kattauspöydän somisteeksi! :)





keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

3. Katukirppis

Se onnistui, talkoohengellä! Keli suosi, kolmisenkymmentä kojua kerääntyi kävelytien varteen, ihmiset nauttivat ja iloitsivat mukavasta tapahtumasta. Katu täyttyi kyläilijöistä ja ihmisvilinä teki tunnelman. Puistokahvila tarjosi kahvia ja erilaisia kotitekoisia herkkuja. Kahvikupposen ääressä pääsi myös nauttimaan tahdikkaasta soitosta.  Myyjät olivat tyytyväisiä saldoonsa. Joku antoi ilmaiseksi, toisella saattoi olla possu kojun vieressä: ”maksa mitä jaksat”, tekstillä varustettuna. 

 ”Kiva nähdä sinuakin kunnolla aina näin kerran vuodessa”, juttelivat naapurit toisilleen. ”Täällä on varmasti parisataa kävijää, hienoa”, hehkutti raittia eteenpäin kävelevä kyläilijä.




Eilinen päivä oli  siis aikamoista hulinaa, kun jälleen laitoimme ystäväni kanssa katukirppiksen pystyyn kotikonnuilla entisellä asuinalueellamme. Itse keskityin jälleen omien tuotoksieni myyntiin. Betonituikut, käsinpainetut kortit ja aterinmagnetit löysivät eritoten ostajansa. Viikonloppuna tämä pöytä kasataan vuorostaan paikallisille markkinoille. Jokohan sitten salkku olisi tyhjä? :)

Hei, mitä teidän kesään kuuluu?



keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Paikkakorttitelineet

Eräisiin viikonloppuna koittaviin häihin väsäilin paikkakortti telineet heinäseipäistä. Maalla vietettäviin häihin muine maalaishenkisene somisteineen sopivat mielestäni tosi kivasti!
Heinäseiväs puoliksi ja noin viiden sentin kokoisiksi paloiksi. Sitten nimilapulle rautasahalla viillot. Rautasahalla siksi, että sain tarpeeksi kapeat viillot pahville ja näin pahvi pysyy hyvin ja ryhdikkäästi paikoillaan.